Skip to content

Wil je weten of ik jou kan helpen? Boek een vrijblijvende Godfidencecall

Ervaringen

De meeste mensen willen weten wat een traject oplevert. Want het is een investering die je maakt. Lees dan de ervaringen hieronder. Het zal jou een beeld geven in wat ik voor jou kan betekenen. Ben je overtuigd of heb je nog vragen, neem dan contact met mij op via onderstaande knop.

Tools die ervoor ging zorgen dat ik vanuit negatieve gedachtenpatronen mijzelf weer van meer waarde ging zien, als het ware door de ogen van Jezus mij zelf mocht zien!

Naomi kwam ik tegen het ‘lijf’ op social media toen ik een collega van Naomi ging volgen op instagram. Ik zat zelf toen met heel veel levensvragen en stress. Ik wist niet goed wat ik met mijn negatieve gevoelens aan moest en kwam in een vicieuze cirkel terecht wat nog meer stress gaf enz. enz. Vragen als wie ben ik nu precies, ben ik wel van waarde, wie mag ik nu zijn voor mijn kinderen en mijn man en hoe zien ze eigenlijk mij op mijn werk. Vragen die dus ook uiteindelijk mijn zelfbeeld aantastte. Ik werd meer en meer onzeker en ik kreeg ook angst voor de toekomst. Ineens was daar een lief DM berichtje via insta van Naomi die eigenlijk precies weergaf hoe ik me destijds voelde en dat er dus hoop was, hoop dat ik vanuit mijn negatieve gedachtes weer positieve gedachten kreeg, dat ik weer meer en meer in vrijheid mag gaan leven die Jezus voor mij klaar had liggen. Naomi verwoorde het na een aantal sessies zo: Op een gegeven moment was het mistig geworden in mijn gedachtes, ik wist niet meer hoe ik de tools die ik van Jezus had gekregen op moest pakken en weer moest gaan gebruiken. Tools die ervoor ging zorgen dat ik vanuit negatieve gedachtenpatronen mijzelf weer van meer waarde ging zien, als het ware door de ogen van Jezus mij zelf mocht zien! Géén angsten meer en dat ik in de rust mocht komen. Naomi gaf tijdens de sessies handvaten en ik ging daarmee aan de slag. Ze hield een spiegel voor en ik ben Naomi ontzettend dankbaar.

– Karin

Door verschillende opdrachten en gesprekken werden verkeerde gedachtepatronen aan het licht gebracht en de waarheid van de Bijbel er tegenover geplaatst.

Het was een zegen om de afgelopen maanden begeleid te worden door Naomi.

De eerlijke gesprekken met de Bijbel open zorgden ervoor dat ik inzichten kreeg.

Ik had strijd in mijn denken en worstelde om in vertrouwen te wandelen.

Door verschillende opdrachten en gesprekken werden verkeerde gedachtepatronen aan het licht gebracht en de waarheid van de Bijbel er tegenover geplaatst.

Naomi gaf me ook gerichte en praktische opdrachten om hetgeen we besproken hadden in het dagelijkse leven toe te passen.

Ik ben dankbaar voor de afgelopen tijd omdat ik mijn hart in vertrouwen kon delen met Naomi, dat ze me begreep en me hielp om bepaalde dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.

Dankjewel Naomi! 

Ik begon weer te geloven in de toekomst en voelde me gelukkiger.

Toen ik bij Naomi binnenkwam voelde ik dat ik een plafond had bereikt en vastzat in mijn leven. Maar eigenlijk zat ik vooral vast in mezelf. Ik was bezig met mijn innerlijke genezing, maar ondanks dat ik zelf een aantal stappen had gemaakt, had ik toch iemand nodig die mij erbij zou helpen. Ik voelde me niet lekker in m’n vel, ik was heel streng voor mezelf en ondanks alle dingen die ik had bereikt focuste ik alleen op de dingen die ik nog niet had bereikt.

Voor het traject had ik moeite met mijn ware emoties te uitten en uit te leggen. Ik had moeite met grenzen stellen en voelde een zware last op mijn schouders. Na ongeveer een maand en intensief bezig geweest te zijn met mijn verleden, voelde ik dat er een last van mijn schouders waren gegaan. Ik begon weer te geloven in de toekomst en voelde me gelukkiger.

Ik vond het heel prettig om met Naomi samen te werken. Ze weet begrip te tonen, ze laat je jezelf uiten en stuurt je waar nodig is. Tijdens de wat moeilijkere sessies bood ze me altijd aan om even te stoppen en samen te bidden. Ik vond het fijn dat het Christelijke altijd terugkwam en de basis het woord van God was.

Ik raad het 100% aan om een traject te volgen bij Naomi. Het zal emotioneel intensief zijn, maar het is zeer zeker de moeite waard.

Ursula-

 

Na het traject ben ik flink vooruitgegaan met het beheersen van mijn emoties. Ook weet ik sneller uit destructief gedrag te stappen en mij vooral te verankeren in mijn identiteit in Elohim. 

Toen ik bij Naomi terechtkwam, zat ik midden in een nieuwe depressie. Ik heb hier al vaker last van gehad, maar dit was helaas weer een zwaardere periode. Ik had last van negatieve gedachten over mezelf, een laag zelfbeeld, mezelf niet kunnen vergeven en heel erg vastzitten in mijn emoties en gepieker. Ik voelde mij echt ellendig. Niet goed in mijn vel en erg veel verdriet en pijn.

Tijdens het traject zijn we heel erg ingegaan op mijn verleden, heden en toekomst. Met name het verleden probeerde wij samen af te sluiten. Ik liep rond met vele wonden van het verleden. Na het traject ben ik flink vooruitgegaan met het beheersen van mijn emoties. Ook weet ik sneller uit destructief gedrag te stappen en mij vooral te verankeren in mijn identiteit in Elohim. Ik ben mijn band met Hem weer aan het opbouwen.

Ik koos Naomi omdat ze vertrouwd aanvoelde. Ik heb haar gevonden via internet, maar al bij de eerste ontmoeting wist ik dat het goed zat. Naomi get’s straight to the point. Ze is ontzettend liefdevol, maar motiveert je ook echt om deze stappen voor jezelf te maken. Het was soms confronterend om te horen hoe ze zo direct was, maar ik zag het echt als tough love. Hele lieve vrouw is ze, die dit werk doet vanuit haar hart.

De scriptcirkel vond ik heel waardevol, binnen dit concept zag ik echt in hoe ik continue in cirkels bleef lopen met mijn emoties en gedrag. Door het te herkennen en erkennen, kan ik de cirkel steeds beter verbreken.  Ik ben mij bewust van mijn eigen gedrag. Als je counseling overweegt zou ik zeggen, laat het vooral op je afkomen en Elohim het proces leiden. Naomi zal drukken op pijnlijke plekken, maar het genezingsprocess dat daarna volgt, zal je toekomstige ik heel dankbaar voor zijn.

– Britnny

Britnny

Wat ik ook als waardevol heb ervaren is dat Naomi je ziet zoals het Woord van God aangeeft dat je bent. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik veel sterker in het woord sta en ook veel sterker in het leven sta.

Ik ben bij Naomi terecht gekomen nadat ik in een burn out belande. Ik zocht al langer hulp maar ik wou hulp die gelinkt was aan het woord van God en die mij daarin zou versterken. Ook zocht ik naar iemand die mij terecht kon wijzen als ik fout zat en mee wou vieren als het goed ging. 

Na heel veel websites bestuderen en pagina’s ben ik bij Naomi terecht gekomen.

Tijdens het kennismakingsgesprek was er al meteen een klik, ook al moest alles online omdat ik in België woon. In het kennismakingsgesprek was het voor mij al meteen duidelijk dat ik met Naomi verder zou gaan. Het gesprek voelde heel aangenaam en warm en ze stelde meteen al vragen die mij lieten nadenken., 

Dit zette zich alle gesprekken daarna verder. We hebben heel veel samen gelachen maar ik heb ook goed kunnen uithuilen bij Naomi. De opdrachten die ik kreeg zorgde er ook voor dat ik het traject vast hield en dat ik zelf de verantwoordelijkheid had over het proces. 

Elk gesprek start en eindigt in gebed wat ook maakte dat je de aanwezigheid van God voelde, dit was precies waar ik naar opzoek was. 

Het meest waardevolle in het hele proces is dat ik nooit een oordeel heb gevoeld vanuit Naomi. Ze stelde vragen en ze dacht mee in situaties maar ze keurde een keuze nooit af. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik op het einde van het proces een relatie heb verlaten die helemaal niet Bijbels was. 

Wat ik ook als waardevol heb ervaren is dat Naomi je ziet zoals het Woord van God aangeeft dat je bent. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik veel sterker in het woord sta en ook veel sterker in het leven sta.

In het begin van het traject was ik echt verloren en had ik zo veel vragen over mijn identiteit en deze zijn door het traject allemaal stuk voor stuk beantwoord geweest. De gesprekken met Naomi hebben mij als vrouw sterker gemaakt, zelfzekerder en ik heb samen met haar mijn identiteit in Christus terug gevonden. 

– Eva-

Naomi leerde me dat ik de emoties moest erkennen en mijzelf moest ontdoen van de leugens die ik mijzelf had aangepraat. 

Toen ik Naomi leerde kennen was ik bang voor het verleden. Bang dat alles wat Ik had meegemaakt zich zou herhalen. Ik zag geen toekomst, Maar ik leefde dag bij dag, omdat vooruit kijken te veel voor me was. Ik liep met de vraag: hoe krijg ik meer zelfvertrouwen. Mijn mentale gezondheid was niet goed en ik was herstellende van een psychose.

Naomi reageerde daar heel lief op. Ze gaf me het gevoel dat ze wist wat ze kon betekenen voor me. Ze schrok niet maar stelde de juiste vragen. Al snel kwamen we tot de conclusie dat ik het volledige pakket nodig had en daar was ik wel blij mee. Ik wilde graag de diepte ingaan. Ik had veel vragen aan God rondom de scheiding. Hoe had dit mij kunnen overkomen? Ik begreep niet dat hij mij niet kon waarschuwen. Wilde Hij dan niet het beste voor mij?

We hebben er heel veel over gesproken. Langzaam aan heb ik de scheiding kunnen accepteren. We hebben gekeken naar mijn aandeel erin, wat ik heb geprobeerd om herstel te vinden in mijn huwelijk en we hebben onderzocht wat het aandeel was van mijn partner. Praten over de scheiding was pijnlijk, maar nodig. Naomi leerde me dat ik de emoties moest erkennen en mijzelf moest ontdoen van de leugens die ik mijzelf had aangepraat. Ik was er van overtuigd dat ik de schuldige was van mijn scheiding en ik voelde met die reden vreselijk schuldig naar mijn kinderen. En schuldgevoel maakt depressief.

Nadat ik een realistisch beeld kreeg, begon mijn gemoedstoestand ook te verbeteren. Naast de gesprekken over mijn scheiding hebben we ook veel gesproken over Gods liefde voor mij. Ik was heel erg op zoek naar wat denkt God nou over mij en is wat Hij over ons in de bijbel zegt, nou ook voor mij persoonlijk. Ik leerde dat God onvoorwaardelijk van mij houdt en Hij liet dit merken door tot mij te spreken in boeken en teksten.

Ik maakte met mezelf de afspraak om het verleden achter me te Laten. Mezelf te vergeven en op een betekenisvolle relaties aan te gaan met andere. We keken niet alleen naar het verleden, het heden maar ook naar de toekomst, we stelden haalbare doelen.

Marina

Hoe betekenisvol is het om een coach te vinden die vol is van onze Hemelse Vader?

Naomi is ontzettend liefdevol. Zij luistert en ziet en heeft veel begrip. Bij de eerste ontmoeting voelde ik mij vertrouwd bij haar. Hoe betekenisvol is het om een coach te vinden die vol is van onze Hemelse Vader? Naomi is een coach en vrouw naar God’s hart. Dat is te merken aan hoe dicht zij de Heer betrekt in en tijdens de sessies. Daarin heeft zij mij laten zien, dat God een Vader is die doorziet. Dat God een Vader is die begrijpt. God is een betrokken Vader, ook wanneer wij zijn geloven dat er geen uitweg, hoop en toekomst is. Daar is God ook bij.

De reden dat ik bij Naomi ben gekomen, was omdat ik hulp nodig had om een ritme te vinden in het dagelijks inzetten van mijn gaven en talenten. Op werkgebied was ik daarin zoekende en erg onzeker. Zoekende in balans tussen vaste baan en voor mijzelf werken en/of mijn hartdromen volgen. Onzeker omdat ik worstelde met de angst van falen en schaamte. Ik had niet verwacht dat wij een weg zouden inslaan van diepte, genezing en bevrijding. Dat was niet mijn bedoeling en dit heb ik toch al gedaan, dacht ik op een gegeven moment. Naomi gaat mij coachen op werkgebied was mijn planning.

Ik vind het heel mooi en zou graag iedereen willen bemoedigen om te kunnen getuigen dat wij mensen zoveel plannen kunnen maken. Maar het is Abba die ons leidt. Naomi is sensitief hiervoor en geeft ruimte hiervoor. Zij is alert, eerlijk en direct.

Lieve Naomi, dankjewel! Dankjewel voor de sessies. Dankjewel voor je humor en warmte. Dankjewel dat je mij op liefdevol en eerlijke wijze pusht om mijzelf te geven, iedere keer weer opnieuw. Om opnieuw te leren kijken. Om grenzen te tonen, conflicten durven aangaan. Ik heb geleerd, om te leren, hoe ik op mijn eigen stem kan leren vertrouwen. Ondanks de meningen en reacties van anderen. Dat is een proces.

Door te vertrouwen op Imago Dei Counseling en mij daarin over te geven. Heb ik besloten om een diepe duik te nemen en ga ik toch mijn hartsdromen achterna. Hoe dat precies eruit ziet? Geen idee, maar ik neem een stap iedere dag weer opnieuw. En vertrouw erop dat God doorziet en leidt. Ik bid voor alle vrouwen die jij mag coachen dat zij mogen ontdekken dat, God daar is. Neem een stap, Hij is daar.

Christine, Hilversum

Eva_1697031533

God nam mijn angsten weg en begon mij te helen

De afgelopen drie jaar heb ik een enorme groei gemaakt in mijn bewustzijn. Ik heb mezelf beter leren kennen door mijn interne processen te bestuderen en meer bewust te worden van mijn (reactie)patronen. Ik had last van emotionele instabiliteit, verlatingsangst en ervaarde een leegte. Ik was op zoek naar antwoorden en methoden om hier iets aan te doen. Ik deed aan yoga, wilde mezelf helen met kundalini activation process, las boeken over trauma, dronk selderijsap. Zo probeerde ik mezelf uit mijn lijden te verlossen. Niets hielp werkelijk! Dit dreef mij tot wanhoop en paniek en dat was het moment dat ik God aanriep en Hij zich aan mij openbaarde in mei 2022.  

Vanaf dat moment is er veel veranderd in mij. God nam mijn angsten weg en begon mij te helen. Ik voelde de behoefte om met een christelijk persoon een aantal hoofdstukken uit mijn verleden af te sluiten en Naomi kwam op het juiste moment voorbij op Instagram. Dankzij haar heb ik nieuwe perspectieven mogen ontvangen op een aantal situaties uit mijn verleden en dit heeft mij geholpen om te accepteren hoe mijn leven tot nog toe is gelopen. Naomi heeft mij gewezen op Bijbelse waarheden die van toepassing op mij zijn (zowel voor mijn verleden als heden en toekomst) en dat maakte het voor mij zeer waardevol.

Ik ben nu hoopvol en ervaar God’s liefde sterk in mijn leven. Bedankt Naomi!

-Eva

Gaande het coachingstraject zag ik hoe mijn zelfbeeld veranderde, hoe mijn omgang met anderen veranderde, hoe het beter ging in mijn huwelijk, enz. Ik begon weer te bloeien.

 

“Ik ben er klaar mee, dus ik ben er klaar voor.”

Toen ik mij aanmeldde bij Naomi voor het Total Balance traject zat ik vast. Vast in onzekerheid, in mijn verleden, ongezonde patronen en gewoontes en in leugens die de vijand, maar ook ik mezelf aan praatte. Ik had via Instagram veel voorbij zien komen van wat Naomi deed en besloot haar te benaderen. 

Ik heb Naomi als coach ervaren als zeer gepassioneerd, meelevend, geduldig, heel eerlijk, direct en oprecht.

Doordat we vanaf het begin in het verleden ging graven, vielen de eerste sessies mij best zwaar. Gaande het coachingstraject zag ik hoe mijn zelfbeeld veranderde, hoe mijn omgang met anderen veranderde, hoe het beter ging in mijn huwelijk, enz. Ik begon weer te bloeien. Steeds beter begon ik te begrijpen wie God mij gemaakt heeft en hoe ik dat kan omarmen en daarin kon gaan wandelen. We bespraken mijn slechte gewoontes, gedachten, onzekerheden en twijfels over mezelf en bekeken ze vanuit God’s Woord. Dat heeft mij ontzettend goed geholpen om te gaan transformeren en uiteindelijk te gaan bloeien. Ik zorg nu veel beter voor mezelf, geef mijn grenzen aan en bewaak ze, ik houd van de persoon die God mij gemaakt heeft en kan daar doelgericht steeds meer in groeien.

Lieve groetjes,

Meredith-

 

“Doordat wij geleidelijk teruggingen naar het verleden, kon Naomi inzicht geven over hoe God wil dat ik het los laat.”

 Ik worstelde met schuldgevoelens, verdriet en schaamte over het verleden. Vanuit deze drie gevoelens bouwde ik mijn leven op. God wil nieuwe dingen in mijn leven doen en daarom is het noodzakelijk om aan mijn verdriet, schuld of schaamde te werken, zodat ik verder kan groeien in geloof. Ik herkende dat ik hulp nodig had om oude gewoontes en mijn geschiedenis los te laten en mijn gedachtes te vernieuwen, zodat het niet meer mijn toekomst zou beïnvloeden. Daarom heb ik Naomi ingeschakeld.

Tijdens de sessie gingen we terug naar het momenten waar ik mij schaamde, verdrietig over was of wanneer ik die schuldgevoelens voelde. Doordat wij geleidelijk teruggingen naar het verleden, kon Naomi inzicht geven over hoe God wil dat ik het los laat, en mijzelf en anderen leer te vergeven. Al deze Bijbelse inzichten hebben mij het gereedschap van het leven gegeven.

Ik waardeerde het heel erg dat Naomi afspraken consistent wilde inplannen. Onze afspraken waren flexibel, waardoor God het kon leidde. Naomi stond en staat altijd voor mij klaar als ik vragen heb of ergens niet uit kom.

Ik vond het moment waarbij we de brieven gingen verbranden het mooist, omdat het een tijdje duurde voordat alles verbrand was en omdat ik hierin echt jouw hulp nodig had om samen het vuur aan te krijgen en de briefen te verbranden. Dit liet mij zien dat je niet altijd alles alleen kan en dat het goed is om mensen om je heen te hebben die jouw helpen om het verleden achter je te laten. (Prediker 4:9-10)

C, Amsterdam

Ik had stappen gemaakt waarvan ik dacht door mijn mentale toestand niet ‘possible’ was om die te maken. 

Mijn ervaring met Naomi is bijna niet te beschrijven. Ik nam een maand of twee geleden als pastorale coach. Omdat ik sinds februari dit jaar op een wachtlijst sta bij de ggz, ik raakte de mentale ‘rock bottom’, door een burn out, depressie en nare gedachtes. Naomi is met mij gaan graven in de kern van mijn ‘childhood’ tot volwassen vrouw. Ze is een schat van een vrouw, ze is begripvol, luistert bemoedigd en gebruikt bij elke sessie Gods Woord. Ze bad voor en na de sessies. God gebruikte haar op een wonderbaarlijke manier om mij te helpen.

Ik had stappen gemaakt waarvan ik dacht door mijn mentale toestand niet ‘possible’ was om die te maken. Maar integendeel ‘true God everything is possible’, in een periode van 3 à 4 weken tijd verdwenen alle nare gedachtes waar ik dagelijks mee in gevecht was als sneeuw voor de zon doordat Naomi Gods woord toepaste en bad. Sindsdien gaat het een stuk beter met mij Ik kan weer lekker klussen (lees op mijn tijd rust nemen).

Ik heb geleerd ( I’m stil in progress) om mijn grenzen aan te geven. Ik heb geleerd om niet voor anderen te denken, hoe zij over mij denken. Ik durfde ‘nee’ te zeggen en dat was iets wat ik nooit durfde.  Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar de stappen die ik die ik gemaakt heb zijn voor nu nog groot genoeg en dat wachtend op een bericht van GGZ.  Naomi heeft mij geleerd dat elke stap een overwinning is en dat het niet uitmaakt hoe klein of hoe groot de stappen zijn zolang ik maar een stap zet Ik ben haar zo dankbaar wat ze in een korte tijd van twee maanden het mij kon bereiken Als ik op GGZ moest wachten dan was ik nog niet zo ver gekomen.  She saved my live ‘trough’ God. Dank u wel er voor Naomi.

R. te Breda

De coachingsessies hebben mij meer inzicht gegeven in hoe ik effectief prioriteiten kan stellen en wat ik belangrijk vind in mijn leven. 

Ik ben in contact met Naomi gekomen nadat ik de webinar grenzen stellen had gevolgd. Ik liep al een tijdje met het probleem dat ik moeilijk kon ontspannen en over mijn eigen grenzen ging. Ik heb een druk leven omdat ik veel taken op mij neem en graag behulpzaam wil zijn. Na de webinar gekeken te hebben, wist ik dat dit niet langer zo door kon gaan. Ik voelde mijn energieloos en vermoeid.

 Ik ben blij dat ik Naomi net op tijd was tegengekomen omdat ik bijna tegen een burn-out zat. De coachingsessies bij Naomi heeft mij meer inzicht opgeleverd  in mijn ‘pleasegedrag’ en waar dit vandaan komt. Ik weet nu de reden waarom ik het lastig vind om ‘nee’ te zeggen. We zijn dus een beetje de diepte in gegaan, maar ik heb daarnaast ook praktische informatie en advies van Naomi gekregen. De coachingsessies hebben mij meer inzicht gegeven in hoe ik effectief prioriteiten kan stellen en wat ik belangrijk vind in mijn leven. Ik besef mij door de coaching dat ik niet voor een ander kan zorgen, als ik niet voor mezelf kan zorgen.

 Tot slot, heb ik samenwerking met Naomi als prettig ervaren. Naomi luistert goed naar mijn problemen en stelt de juiste vragen om zo tot diepgang te komen. Ze heeft passie voor het werk dat ze doet en gebruikt het christelijke geloof als uitgangspunt. Het was ook fijn dat Naomi flexibel was vanwege mijn drukke schema.

D. uit Almere

 

“Het meest waardevol aan de coaching vond ik de bijbels koppeling.”

Aan het begin van het coachtraject voelde ik me in paniek. Er waren veel veranderingen in mijn leven en daardoor had ik het overzicht niet meer. Daarnaast voelde ik me ook erg onzeker in sociale situaties en had ik de neiging om deze te ontwijken en mezelf terug te trekken. Ik had ook een stuk boosheid in me waarvan ik niet direct wist waar deze vandaan kwam en deze reageerde ik af op de mensen om me heen.

Het coachtraject heeft mij allereerst geholpen om overzicht terug te krijgen. Ik heb overzicht over mijn jeugd en mijn kernkwaliteiten en persoonlijkheid. Daarnaast heeft het me enorm dankbaar gemaakt voor de mensen om me heen. Ook heb ik het belang ervaren van eerlijk naar mezelf kijken. Dit deed ik letterlijk al d.m.v. de gesprekken met jou, maar voeg ik nu nog steeds toe in het dagelijks leven, door af en toe bewust even eerlijk & feitelijk naar de dingen te kijken. Ook heeft het traject mij geleerd hoe ik op een goede manier mijn grenzen kan aangeven en hoe ik met feedback om kan gaan.

De samenwerking heb ik ervaren als soepel. Je bent duidelijk en flexibel, en dit maakte het een fijne samenwerking.

Het meest waardevol aan de coaching vond ik de bijbels koppeling. Het inzicht wat je mij (beeldend) hebt gegeven om God op een troon te plaatsen in plaats van andere mensen was een prachtig en nuttig inzicht!

Anoniem

 

 

Daarnaast heb ik het gevoel dat ik mijn verleden meer achter mij kan laten en mee ruimte heb gemaakt voor de toekomst.

Voordat ik aan de coaching sessies van Imago Dei begon, had ik behoefte aan genezing en het loslaten van dingen die in mijn verleden zijn gebeurd.

Tijdens de coaching sessies heb ik geleerd om de pijn die er nog zat onder ogen te zien en ook te ontleden vanuit een bijbels perspectief.  Daarnaast heb ik geleerd wat vergeven is en ook hoe ik dit het beste kan toepassen.

Verder heb ik veel gehad aan het bijkomend advies. Bovendien heb ik het gevoel dat ik door deze sessie Jezus nog beter heb leren kennen. Ik heb voor Naomi gekozen, omdat ze een goede reputatie heeft als een nuchter en vriendelijk persoon. Daarmee wil ik ook bevestigen dat ik de samenwerking als erg prettig heb ervaren.

Naomi heeft de gave om je elke sessie voor één uurtje echt thuis te laten voelen. Ik had altijd het gevoel dat ik zonder vooroordeel mijn hart kon luchten en dit aspect op zichzelf heeft voor heling gezorgd.  Wanneer ik nu terugkijk heb ik veel dingen geleerd die ik in mijn dagelijks leven kan toepassen en merk ik dat ik geen bitterheid meer met mezelf meedraag. Daarnaast heb ik het gevoel dat ik mijn verleden meer achter mij kan laten en mee ruimte heb gemaakt voor de toekomst.

-Ketsia 24 jaar-

Ik verlangde naar een stabieler gevoelsleven, maar vooral ook naar het leren leven uit mijn identiteit in Christus en het niet alleen maar weten.

 Toen ik me aanmeldde bij Naomi had ik al lange tijd gezocht naar een passend persoon die in mijn leven mee zou willen kijken. Ik worstelde met onverwerkt verdriet en rouw, kwam moeizaam in contact met mijn emoties of werd er juist door overspoeld, had last van gevoelens en gedachten van zelfverwerping en daardoor moeite om mijn grenzen te bewaken en niet te gaan pleasen. Ik verlangde naar een stabieler gevoelsleven, maar vooral ook naar het leren leven uit mijn identiteit in Christus en het niet alleen maar weten.

 Ruim een half jaar later kan ik echt zeggen dat het me enorm gevormd heeft. Het nam plaats in een voor mij pittige periode, maar ondanks dat heb ik echt geleerd hoger te zien dan de omstandigheden, mezelf meer te uiten en ruimte te geven voor gedachten en gevoelens. Maar vooral is mijn fundament in Christus verstevigd. De noodzaak om telkens weer bij Hem uit te komen, om mijn waarde niet uit mezelf of anderen te halen maar alleen uit Hem, kwam telkens terug. Dit zal nog wel een weg van vallen en opstaan zijn. Maar mijn traject bij Naomi heeft mijn ogen weer gericht op waar het echt om gaat; het leven tot Gods eer, in Gods goedkeuring en met Zijn genade die genoeg is voor elke dag.

Ik was heel specifiek op zoek naar een christelijke counselor omdat ik heel graag met een open Bijbel en in gebed met mijn hulpvraag aan de gang wilde gaan. Daarnaast sprak Naomi mij aan in haar, wat ik dacht in te schatten, down-to-earth zijn. Ik ben een beetje allergisch voor hulpverlener-maniertjes en zocht naar iemand die echt is, meelevend, maar ook mij ook af en toe met beide benen terug op de grond kon zetten met een beetje nuchterheid en humor.

 Vanaf de digitale kennismaking af aan heb ik de samenwerking ervaren als heel prettig. En uiteraard was het daarna in de sessies een kwestie van elkaar leren kennen en vertrouwen opbouwen. Maar in tegenstelling tot het feit dat ik me normaal niet heel snel helemaal openstel, voelde ik me bij Naomi al snel op mijn gemak en vertrouwd genoeg om mezelf open te stellen. 

Naomi was zoals ik ingeschat had en meer. Naast de diepe, soms pittige en reflecterende gesprekken hebben we ook plezier gehad en voelde ik ondanks de verschillende posities genoeg wederkerigheid om me op mijn gemak te voelen en echt iets op te bouwen. Naomi heb ik ervaren als een echte vrouw van God, ze heeft met Zijn barmhartigheid naar me geluisterd en met me meegeleefd, met Zijn wijsheid me onderwezen en gewezen op de Waarheid, en me ontvangen in Zijn liefde.

 Het feit dat God zo betrokken was bij het hele proces heb ik als enorm waardevol ervaren. Mijn gevoelens en gedachten die er mochten zijn maar ook gespiegeld werden aan Gods woorden, het met elkaar in gebed zijn, het zien van het geheel; lichaam, ziel en geest, de opening van de Bijbel en het leren van de waarheid van God over mijn leven.

 Aan het eind van dit traject zijn niet mijn omstandigheden opgelost, heb ik soms nog steeds te strijden tegen negatieve gevoelens over mezelf of anderen, maar kan ik in dat alles steeds meer me richten God en Zijn waarheid, leer ik dag aan dag meer te staan op het fundament van mijn leven; Christus, en zijn mijn gevoelens nog wel aanwezig maar meestal niet meer leidend. Hier ben ik heel dankbaar voor. 

Ik heb nooit verwacht dat Naomi mijn omstandigheden zou oplossen, maar verlangde wel enorm naar een gezondere manier om met het leven om te gaan. Ondanks dat ik voor het traject al zoveel in mijn hoofd wist, begint het nu pas steeds meer naar mijn hart te zakken. Halverwege het traject zag ik enorm op tegen het einde hiervan, maar nu heeft het me genoeg kracht en groei gebracht om het leven zelf weer aan te gaan. Uiteraard met God en de mensen die Hij mij gegeven heeft. Het voelt misschien nog een beetje als dat vogeltje dat uit z’n nest gegooid wordt door ouders, maar alleen op die manier gaat leren vliegen. Zoals de tekst die ik op Naomi haar website las toen ik deze voor het eerst bezocht en wat ik nooit vergeten ben omdat het mijn verlangen raakte: 

“What if I fall?” en dan het prachtige antwoord: “Oh my darling, what if you fly?”

 Anne-

Ze weet daadwerkelijk te luisteren en tot de kern te komen. Daarnaast daagde ze mij uit om eerlijk en kritisch naar mezelf te kijken en gaf mij handvaten die ik nog steeds inzet in mijn leven.

Soms heb je iemand nodig die je bij de hand pakt en je begeleidt. Naomi gaf mij die hand. Ik vond het erg lastig om mezelf open te stellen. Maar door haar persoonlijke inbreng tijdens de gesprekken voelde ik mij bij haar op mijn gemak. 

Ze weet daadwerkelijk te luisteren en tot de kern te komen. Daarnaast daagde ze mij uit om eerlijk en kritisch naar mezelf te kijken en gaf mij handvaten die ik nog steeds inzet in mijn leven. Niet allen haar kennis en kunde maar ook haar liefde voor Christus maakt haar heel goed in wat zij doet.

Y.O Amsterdam

De counseling heeft mij bewustwording opgeleverd. Het werken met Naomi heb ik als zeer prettig ervaren. 

Ik heb enorm getwijfeld of counseling wel ‘iets’ voor mij was, je stelt je toch kwetsbaar op. Uiteindelijk besloten dat de angst mij niet zou tegenhouden. Ik wilde graag gehoord worden en met iemand het gesprek aangaan die een frisse blik op de situatie kon werpen. 

Omdat ik behoefte had aan een luisterend oor vond ik het fijn dat ik mijn verhaal kwijt kon, en er tevens kritische vragen gesteld werden. 

De counseling heeft mij bewustwording opgeleverd. Het werken met Naomi heb ik als zeer prettig ervaren. Naomi is professioneel, ze weet je heel geduldig te begeleiden van punt A naar B door op het juiste moment de juiste vragen te stellen.

S. Amsterdam

Ik ben minder gevoelig voor de mening van anderen over mij als persoon. 

Ik worstelde met angsten en veel negatieve gedachten over mezelf. Ik was explosief in mijn reactie naar familie toe en had veel moeite met het uiten van mijn emoties. Ook worstelde ik met het “pleasen” van mensen. Ik kan nu mijn gevoelens beter uiten. Ik ben er nog niet helemaal, maar het gaat steeds beter. Ik reageer niet meer op dezelfde manier op een trigger zoals hiervoor. Doe ik dat wel, dan kan ik daar nu met een open en eerlijke houding, op terug komen. Ik ben minder gevoelig voor de mening van anderen over mij als persoon. De samenwerking vond ik heel fijn. Het is makkelijk om tegen jou te praten en heel fijn hoe je alles samenvat, zodat mijn verhaal voor mij ook duidelijk wordt. Het huiswerk zorgde bij mij voor persoonlijke doorbraak. Ik beveel de counseling, zeker aan. Als je hieraan begint, spreek dan met jezelf af, dat je voor 100% door het proces zal gaan, hoe pijnlijk het ook is. Want alleen dan kom je er doorheen.

Graziella, Amsterdam

Het begin van het traject was heftig doordat ik overstroomd werd met onverwerkte emoties maar toen ik eenmaal begon met dit te verwerken en een plek te geven ervaarde ik al snel rust en tevredenheid.

Voordat ik bij Naomi kwam worstelde ik met opgekropte boosheid, droefheid, emotioneel instabiliteit en waren er weinig vruchten van mijn geloof kenbaar. In mijn huwelijk ging het ook minder goed. Mijn relatie met God wankelde maar ik wist wel altijd dat Hij met me was. Hij heeft mij geleid naar dit traject en heeft ook financieel voorzien. Ik ben God en Naomi dankbaar voor de tijd en liefde die zij heeft besteed aan mij en mijn groei. Het begin van het traject was heftig doordat ik overstroomd werd met onverwerkte emoties maar toen ik eenmaal begon met dit te verwerken en een plek te geven ervaarde ik al snel rust en tevredenheid. Ik kon mijn boosheid een plek geven en dat heeft ernaar toe geleid dat ik veel minder momenten van boosheid/droefheid voel. Veel boosheid uitte ik op mijn man en kinderen en dat was niet rechtvaardig. Door het traject heb ik diepe gesprekken gehad met mijn man en heeft hij mij kunnen vergeven. Naomi heeft mij geholpen om mijn prioriteiten op te stellen mbt huwelijk/gezin. Sindsdien gaat het veel beter in ons huwelijk/gezin.

Mijn wandel met God is verbeterd en dit is eigenlijk de basis geweest van alles. Mijn geloof wankelde nooit maar, de vruchten waren niet altijd zichtbaar en dat knelde mij. Nu bid en lees ik weer dagelijks de Bijbel. Ik heb gemerkt dat een consistente relatie met de Heer hebben van uiterst belang is om in de rust te blijven. Dit is wat ik met, Gods wil, zal blijven waardoor ik ook blijf werken aan mijn boosheid. Ik dank God en Naomi daarvoor.

– Bonicia-

Na het traject kreeg ik houvast in God en wie ik ben in zijn ogen. Mijn geloof in God is gegroeid en sterker geworden. Ik vind nu houvast in het woord van God en kan zijn leiding in mijn leven veel beter herkennen.

Voordat ik begon met mijn coachtraject bij Naomi was ik vastgelopen. Ik wist niet goed meer wie ik was en waar mijn kracht lag. Ik voelde me erg onzeker en kon mijn weg niet goed vinden zowel in mijn werk als privé. Ik was gestresst en vaak moe. 

Na het traject kreeg ik houvast in God en wie ik ben in zijn ogen. Mijn geloof in God is gegroeid en sterker geworden. Ik vind nu houvast in het woord van God en kan zijn leiding in mijn leven veel beter herkennen. 

Ik heb voor Naomi gekozen omdat ik een prettig gevoel kreeg bij haar. Ik had verschillende onlinevideo’s van haar gezien waarin ze prettig en oprecht overkwam op mij. De samenwerking met Naomi was prettig en leerzaam. Naomi is een stevige oprechte geloofsvrouw. 

Ik vond het meest waardevol aan mijn coachtraject dat ik terug heb gekeken in mijn verleden en kon zien waar bepaalde patronen en gedrag vandaan kwamen. Hierdoor zag ik veel verdrietige dingen maar ook zoveel moois en ik zag hoe sterk en mooi ik ben gevormd door mijn weg en daar ben ik erg trots op! Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om mij door Naomi te laten coachen. Ik vond het in het begin wel moeilijk om de stap te zetten maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. 

Dit was voor mij een waardevolle investering in mezelf en ik ben erg super goed uitgekomen, dus als je twijfelt om een traject aan te gaan zou ik zeggen doe het voor jezelf. 

– Anoniem-

Door Naomi’s coaching heb ik dingen uit het verleden kunnen verwerken, is mijn relatie met God en daardoor ook met mezelf versterkt.

Wat een waardevolle tijd heb ik gehad met Naomi! Zo ontzettend dankbaar voor wat God door haar (en) met mij heeft gedaan!

 Ik kan me nog goed herinneren dat ik Naomi begin 2021 een hopeloos mailtje stuurde. We hadden al even kennisgemaakt, maar vanwege drukte besloot ik nog even te wachten met de start van het Total Balance traject. In het mailtje uitte ik hoe zat ik het was om mezelf in de weg te zitten, me niet vrij te voelen om mezelf te zijn. Die nare ‘Imposter Syndrome’. Ik kon niet wachten om met het traject te starten.

 In de periode van april t/m december heb ik het TotalBalance coachingstraject met Naomi doorlopen. Een hele prettige, goed gestructureerd en diepgaande opzet. De motivatiester is echt een uitkomst!

 Door Naomi’s coaching heb ik dingen uit het verleden kunnen verwerken, is mijn relatie met God en daardoor ook met mezelf versterkt. Ik weet nu niet alleen rationeel dat God van mij houdt en dat hij een speciaal en uniek plan voor mijn leven heeft, maar het is ook veel meer een weten in mijn hart. En hoewel het proces van oude gewoonten omzetten naar nieuwe gewoonten nog gaande is, en waarschijnlijk nog even zal duren, heb ik vertrouwen dat Hij alles zal laten meewerken voor hen die van Hem houden.

 Ik ben vastberaden en hoopvol. En hoe fijn is het dat ik Naomi kan betrekken in het verdere proces door middel van APK sessies. Ik verheug me op alles wat komen gaat. 

Naomi in een paar woorden, althans zoals ik haar heb leren kennen: Een vrouw die dicht bij God leeft, betrokkenen en begaan met haar coachee, die liefdevol en direct communiceert, alert is en je ook alert houdt. Kortom: een prachtvrouw van binnen en ook nog eens van buiten!

Niet alleen het Total Balance traject maar zeker ook Naomi als coach zijn echte aanraders. Ik gun elke vrouw dit coachingstraject! Dank je wel Naomi! God’s rijkste zegen voor jou en je gezin!

 Malissa, Amsterdam

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× .