Skip to content

Wil je weten of ik jou kan helpen? Boek een vrijblijvende Godfidencecall

Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Ervaringen

De meeste mensen willen weten wat een traject oplevert. Want het is een investering die je maakt. Lees dan de ervaringen hieronder. Het zal jou een beeld geven in wat ik voor jou kan betekenen. Ben je overtuigd of heb je nog vragen, neem dan contact met mij op via onderstaande knop.

Naomi is ontzettend liefdevol. Zij luistert en ziet en heeft veel begrip. Bij de eerste ontmoeting voelde ik mij vertrouwd bij haar. Hoe betekenisvol is het om een coach te vinden die vol is van onze Hemelse Vader? Naomi is een coach en vrouw naar God’s hart. Dat is te merken aan hoe dicht zij de Heer betrekt in en tijdens de sessies. Daarin heeft zij mij laten zien, dat God een Vader is die doorziet. Dat God een Vader is die begrijpt. God is een betrokken Vader, ook wanneer wij zijn geloven dat er geen uitweg, hoop en toekomst is. Daar is God ook bij.

De reden dat ik bij Naomi ben gekomen, was omdat ik hulp nodig had om een ritme te vinden in het dagelijks inzetten van mijn gaven en talenten. Op werkgebied was ik daarin zoekende en erg onzeker. Zoekende in balans tussen vaste baan en voor mijzelf werken en/of mijn hartdromen volgen. Onzeker omdat ik worstelde met de angst van falen en schaamte. Ik had niet verwacht dat wij een weg zouden inslaan van diepte, genezing en bevrijding. Dat was niet mijn bedoeling en dit heb ik toch al gedaan, dacht ik op een gegeven moment. Naomi gaat mij coachen op werkgebied was mijn planning.

Ik vind het heel mooi en zou graag iedereen willen bemoedigen om te kunnen getuigen dat wij mensen zoveel plannen kunnen maken. Maar het is Abba die ons leidt. Naomi is sensitief hiervoor en geeft ruimte hiervoor. Zij is alert, eerlijk en direct.

Lieve Naomi, dankjewel! Dankjewel voor de sessies. Dankjewel voor je humor en warmte. Dankjewel dat je mij op liefdevol en eerlijke wijze pusht om mijzelf te geven, iedere keer weer opnieuw. Om opnieuw te leren kijken. Om grenzen te tonen, conflicten durven aangaan. Ik heb geleerd, om te leren, hoe ik op mijn eigen stem kan leren vertrouwen. Ondanks de meningen en reacties van anderen. Dat is een proces.

Door te vertrouwen op Imago Dei Counseling en mij daarin over te geven. Heb ik besloten om een diepe duik te nemen en ga ik toch mijn hartsdromen achterna. Hoe dat precies eruit ziet? Geen idee, maar ik neem een stap iedere dag weer opnieuw. En vertrouw erop dat God doorziet en leidt. Ik bid voor alle vrouwen die jij mag coachen dat zij mogen ontdekken dat, God daar is. Neem een stap, Hij is daar.

 

Christine, Hilversum

Ik heb enorm getwijfeld of counseling wel ‘iets’ voor mij was, je stelt je toch kwetsbaar op. Uiteindelijk besloten dat de angst mij niet zou tegenhouden. Ik wilde graag gehoord worden en met iemand het gesprek aangaan die een frisse blik op de situatie kon werpen. 

Omdat ik behoefte had aan een luisterend oor vond ik het fijn dat ik mijn verhaal kwijt kon, en er tevens kritische vragen gesteld werden. 

De counseling heeft mij bewustwording opgeleverd. Het werken met Naomi heb ik als zeer prettig ervaren. Naomi is professioneel, ze weet je heel geduldig te begeleiden van punt A naar B door op het juiste moment de juiste vragen te stellen.

S. Amsterdam

Toen ik Naomi leerde kennen was ik bang voor het verleden. Bang dat alles wat Ik had meegemaakt zich zou herhalen. Ik zag geen toekomst, Maar ik leefde dag bij dag, omdat vooruit kijken te veel voor me was. Ik liep met de vraag: hoe krijg ik meer zelfvertrouwen. Mijn mentale gezondheid was niet goed en ik was herstellende van een psychose. 

Naomi reageerde daar heel lief op. Ze gaf me het gevoel dat ze wist wat ze kon betekenen voor me. Ze schrok niet maar stelde de juiste vragen. Al snel kwamen we tot de conclusie dat ik het volledige pakket nodig had en daar was ik wel blij mee. Ik wilde graag de diepte ingaan. Ik had veel vragen aan God rondom de scheiding. Hoe had dit mij kunnen overkomen? Ik begreep niet dat hij mij niet kon waarschuwen. Wilde Hij dan niet het beste voor mij? 

We hebben er heel veel over gesproken. Langzaam aan heb ik de scheiding kunnen accepteren. We hebben gekeken naar mijn aandeel erin, wat ik heb geprobeerd om herstel te vinden in mijn huwelijk en we hebben onderzocht wat het aandeel was van mijn partner. Praten over de scheiding was pijnlijk, maar nodig. Naomi leerde me dat ik de emoties moest erkennen en mijzelf moest ontdoen van de leugens die ik mijzelf had aangepraat. Ik was er van overtuigd dat ik de schuldige was van mijn scheiding en ik voelde met die reden vreselijk schuldig naar mijn kinderen. En schuldgevoel maakt depressief. 

Nadat ik een realistisch beeld kreeg, begon mijn gemoedstoestand ook te verbeteren. Naast de gesprekken over mijn scheiding hebben we ook veel gesproken over Gods liefde voor mij. Ik was heel erg op zoek naar wat denkt God nou over mij en is wat Hij over ons in de bijbel zegt, nou ook voor mij persoonlijk. Ik leerde dat God onvoorwaardelijk van mij houdt en Hij liet dit merken door tot mij te spreken in boeken en teksten. 

Ik maakte met mezelf de afspraak om het verleden achter me te Laten. Mezelf te vergeven en op een betekenisvolle relaties aan te gaan met andere. We keken niet alleen naar het verleden, het heden maar ook naar de toekomst, we stelden haalbare doelen.

Marina

Ik ben in contact met Naomi gekomen nadat ik de webinar grenzen stellen had gevolgd. Ik liep al een tijdje met het probleem dat ik moeilijk kon ontspannen en over mijn eigen grenzen ging. Ik heb een druk leven omdat ik veel taken op mij neem en graag behulpzaam wil zijn. Na de webinar gekeken te hebben, wist ik dat dit niet langer zo door kon gaan. Ik voelde mijn energieloos en vermoeid.

 Ik ben blij dat ik Naomi net op tijd was tegengekomen omdat ik bijna tegen een burn-out zat. De coachingsessies bij Naomi heeft mij meer inzicht opgeleverd  in mijn ‘pleasegedrag’ en waar dit vandaan komt. Ik weet nu de reden waarom ik het lastig vind om ‘nee’ te zeggen. We zijn dus een beetje de diepte in gegaan, maar ik heb daarnaast ook praktische informatie en advies van Naomi gekregen. De coachingsessies hebben mij meer inzicht gegeven in hoe ik effectief prioriteiten kan stellen en wat ik belangrijk vind in mijn leven. Ik besef mij door de coaching dat ik niet voor een ander kan zorgen, als ik niet voor mezelf kan zorgen.

 Tot slot, heb ik samenwerking met Naomi als prettig ervaren. Naomi luistert goed naar mijn problemen en stelt de juiste vragen om zo tot diepgang te komen. Ze heeft passie voor het werk dat ze doet en gebruikt het christelijke geloof als uitgangspunt. Het was ook fijn dat Naomi flexibel was vanwege mijn drukke schema.

D. uit Almere

 

Mijn ervaring met Naomi is bijna niet te beschrijven. Ik nam een maand of twee geleden als pastorale coach. Omdat ik sinds februari dit jaar op een wachtlijst sta bij de ggz, ik raakte de mentale ‘rock bottom’, door een burn out, depressie en nare gedachtes. Naomi is met mij gaan graven in de kern van mijn ‘childhood’ tot volwassen vrouw. Ze is een schat van een vrouw, ze is begripvol, luistert bemoedigd en gebruikt bij elke sessie Gods Woord. Ze bad voor en na de sessies. God gebruikte haar op een wonderbaarlijke manier om mij te helpen.

Ik had stappen gemaakt waarvan ik dacht door mijn mentale toestand niet ‘possible’ was om die te maken. Maar integendeel ‘true God everything is possible’, in een periode van 3 à 4 weken tijd verdwenen alle nare gedachtes waar ik dagelijks mee in gevecht was als sneeuw voor de zon doordat Naomi Gods woord toepaste en bad. Sindsdien gaat het een stuk beter met mij Ik kan weer lekker klussen (lees op mijn tijd rust nemen).

Ik heb geleerd ( I’m stil in progress) om mijn grenzen aan te geven. Ik heb geleerd om niet voor anderen te denken, hoe zij over mij denken. Ik durfde ‘nee’ te zeggen en dat was iets wat ik nooit durfde.  Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar de stappen die ik die ik gemaakt heb zijn voor nu nog groot genoeg en dat wachtend op een bericht van GGZ.  Naomi heeft mij geleerd dat elke stap een overwinning is en dat het niet uitmaakt hoe klein of hoe groot de stappen zijn zolang ik maar een stap zet Ik ben haar zo dankbaar wat ze in een korte tijd van twee maanden het mij kon bereiken Als ik op GGZ moest wachten dan was ik nog niet zo ver gekomen.  She saved my live ‘trough’ God. Dank u wel er voor Naomi.

R. te Breda

Soms heb je iemand nodig die je bij de hand pakt en je begeleidt. Naomi gaf mij die hand. Ik vond het erg lastig om mezelf open te stellen. Maar door haar persoonlijke inbreng tijdens de gesprekken voelde ik mij bij haar op mijn gemak. 

Ze weet daadwerkelijk te luisteren en tot de kern te komen. Daarnaast daagde ze mij uit om eerlijk en kritisch naar mezelf te kijken en gaf mij handvaten die ik nog steeds inzet in mijn leven. Niet allen haar kennis en kunde maar ook haar liefde voor Christus maakt haar heel goed in wat zij doet.

Y.O Amsterdam

Ik worstelde met angsten en veel negatieve gedachten over mezelf. Ik was explosief in mijn reactie naar familie toe en had veel moeite met het uiten van mijn emoties. Ook worstelde ik met het “pleasen” van mensen. Ik kan nu mijn gevoelens beter uiten. Ik ben er nog niet helemaal, maar het gaat steeds beter. Ik reageer niet meer op dezelfde manier op een trigger zoals hiervoor. Doe ik dat wel, dan kan ik daar nu met een open en eerlijke houding, op terug komen. Ik ben minder gevoelig voor de mening van anderen over mij als persoon. De samenwerking vond ik heel fijn. Het is makkelijk om tegen jou te praten en heel fijn hoe je alles samenvat, zodat mijn verhaal voor mij ook duidelijk wordt. Het huiswerk zorgde bij mij voor persoonlijke doorbraak. Ik beveel de counseling, zeker aan. Als je hieraan begint, spreek dan met jezelf af, dat je voor 100% door het proces zal gaan, hoe pijnlijk het ook is. Want alleen dan kom je er doorheen.

Graziella, Amsterdam

Wat een waardevolle tijd heb ik gehad met Naomi! Zo ontzettend dankbaar voor wat God door haar (en) met mij heeft gedaan!

 Ik kan me nog goed herinneren dat ik Naomi begin 2021 een hopeloos mailtje stuurde. We hadden al even kennisgemaakt, maar vanwege drukte besloot ik nog even te wachten met de start van het Total Balance traject. In het mailtje uitte ik hoe zat ik het was om mezelf in de weg te zitten, me niet vrij te voelen om mezelf te zijn. Die nare ‘Imposter Syndrome’. Ik kon niet wachten om met het traject te starten.

 In de periode van april t/m december heb ik het TotalBalance coachingstraject met Naomi doorlopen. Een hele prettige, goed gestructureerd en diepgaande opzet. De motivatiester is echt een uitkomst!

 Door Naomi’s coaching heb ik dingen uit het verleden kunnen verwerken, is mijn relatie met God en daardoor ook met mezelf versterkt. Ik weet nu niet alleen rationeel dat God van mij houdt en dat hij een speciaal en uniek plan voor mijn leven heeft, maar het is ook veel meer een weten in mijn hart. En hoewel het proces van oude gewoonten omzetten naar nieuwe gewoonten nog gaande is, en waarschijnlijk nog even zal duren, heb ik vertrouwen dat Hij alles zal laten meewerken voor hen die van Hem houden.

 Ik ben vastberaden en hoopvol. En hoe fijn is het dat ik Naomi kan betrekken in het verdere proces door middel van APK sessies. Ik verheug me op alles wat komen gaat. 

Naomi in een paar woorden, althans zoals ik haar heb leren kennen: Een vrouw die dicht bij God leeft, betrokkenen en begaan met haar coachee, die liefdevol en direct communiceert, alert is en je ook alert houdt. Kortom: een prachtvrouw van binnen en ook nog eens van buiten!

Niet alleen het Total Balance traject maar zeker ook Naomi als coach zijn echte aanraders. Ik gun elke vrouw dit coachingstraject! Dank je wel Naomi! God’s rijkste zegen voor jou en je gezin!

 

 Malissa, Amsterdam

×

Powered by WhatsApp Chat

× .