Skip to content

Wil je weten of ik jou kan helpen? Boek een vrijblijvende Godfidencecall

Verlang je ernaar die vrouw te zijn die wandelt vanuit haar identiteit in plaats van onzekerheid…….

Teveel Christelijke vrouwen kampen nog met onzekerheid, minderwaardigheidsgevoelens en negatieve gedachten. 
 
  • Het is tijd om daarmee af te rekenen, want God heeft andere gedachten over jou. 
  • Het is de hoogste tijd om te gaan van onzekerheid  naar weten wie je bent in Christus. 
Reken af met de 7 dingen die je hinderen om sterk te staan in je identiteit in Christus
 

Vul je gegevens in en ontvang mijn e-book

Hierbij wat reacties op mijn mail en e-book

” Hallo Naomi, 

Ik heb me ingeschreven voor jouw nieuwsbrief omdat ik mezelf heel erg herken in de dingen die je deelt via social media en ik vind het erg leerzaam in m’n eigen herstel. En ik zou graag steeds meer willen weten wie ik ben in Jezus! Ik worstel zelf al heel lang met een ‘negatieve zelfbeeld’ en ik ben daarvoor ook in therapie en ik ben al veel gegroeid als persoon. Maar toch vind ik leerzaam om steeds meer te mogen ontdekken wie ik ben in Jezus!”

“Lieve lieve Naomi,

Hoop dat dit berichtje u bereikt! Ik word zo vrolijk van uw mails❤️… Echt oprecht blij! Nu herstellende van mijn operatie, kan ik genieten van zoveel wijsheid en inzichten in deze mails. Dank u wel dat God door u heen kan en mag werken. U bent een zegen voor mij en vast nog vele anderen, dat geloof ik 100%!!”

 Hoi Naomi , 

Nou eindelijk een berichtje terug van mij. Ik ben blij met je E-book. Allereerst wat een indrukwekkend verhaal over jezelf . Er staan herkenbare dingen in en het geeft mij handvatten om mee aan de slag te gaan. Helemaal de dingen die jij ook post op Instagram zijn voor mij heel waardevol. Dankjewel hiervoor 🙏 Ik hoop dat je hiermee door blijft gaan. 

Heel veel zegen toegewenst! 

Ja ik heb het e-book uit kunnen lezen, super bedankt hiervoor! Ik ben al een tijdje bezig met mijn “Godfidence” journey, en het is zeker een journey, verandering komt niet binnen een dag. Maar ik vind rust in het feit dat het oké is en dat God zijn manier en wegen anders zijn dan wat ik misschien wil. De 7 red flags waren erg goed om op te reflecteren, het negatief denken en praten tegen mijzelf is altijd wel mijn grootste strijd geweest, en nu heb ik de mogelijkheid om tot de kern van die gevoelens te gaan en uit te zoeken waar deze gevoelens vandaan komen. De confrontatie daarvan is niet altijd fijn, maar zoals je aangaf is er vrijheid in het aanvaarden van mijzelf en daarin mijn unieke zelf mag zijn. Want zo heeft God mij geschapen en hij houdt van mij zoals ik ben, en dat wil in reflecteren. 

 Nogmaals bedankt voor het boek en de tools die ik voor altijd mee kan nemen in mijn journey!

 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× .