TotalBalance coaching

Het leven kent zijn uitdagingen. Soms zit je er helemaal doorheen. Je weet je niet goed waar je naartoe wilt, of er zijn problemen in het gezin en je weet niet goed hoe je daar mee moet omgaan. Of je hebt zoveel verantwoordelijkheden en je dreigt eronder te bezwijken. Hoe het ook zij, het is tijd voor een verandering!

Herken jij jezelf in één van de onderstaande punten?

 • Ik voel me moe en gestrest
 • Mijn verleden blijft me achtervolgen
 • Het lukt me niet om in balans te komen
 • Ik voel me angstig, gedeprimeerd, of somber
 • Ik loop vast (in mijn werk)
 • Ik heb moeite met relaties

In balans met God, jezelf en je omgeving

Dit is hoe ik je kan helpen:

De TotalBalance Methode is ontwikkeld door Carianne Ros. Het is een mix van therapie en coaching, op basis van pastoraat. Met vijf leidende thema’s: Geloven, Groeien, Genieten Gezond leven en Liefhebben.

De therapie is enerzijds bedoeld om het verleden (wie was ik?) een goede plek te kunnen geven en anderzijds om ervan te kunnen leren voor de toekomst. De coaching is voor het heden (wie ben ik?) en de toekomst (wie word ik?) Alle drie de onderdelen zijn essentieel om daadwerkelijk verder te komen.

Zodat je voor eens en altijd vanuit een basis van rust en balans je leven kunt leiden en die dingen kunt doen die je het liefste doet, zonder energie te lekken, of je constant schuldig te voelen.

Meer weten over de methode, klik dan hier

Werkwijze:

Bij de coaching maak ik gebruik van de TotalBalance methode. Je werkt vanuit een werkboek. Zodat je tussen de consulten door actief bezig bent met jouw proces en het maximale resultaat kan behalen.

De Bijbel en het gebed kunnen daarbij ook een belangrijke rol spelen.

Coaching is altijd maatwerk en we zullen samen het tempo en de exacte invulling aanpassen aan jouw wensen.

Na de coaching heb je:

 • Rust en balans
 • Richting
 • Godsvertrouwen
 • Perspectief
 • Erkenning
 • Weet je wat je wilt

Wanneer is TotalBalance coaching iets voor jou?

 • Ben je gemotiveerd om te ontdekken wat er diep in je leeft en te werken aan verandering in je leven?
 • Neem jij verantwoordelijkheid voor je eigen leven en leerproces?
 • Sta je ervoor open om uitgedaagd te worden op jouw thema’s?
 • Ben je bereid in jezelf te investeren in tijd en geld?

Dan is TotalBalance coaching voor jou!

×

Powered by WhatsApp Chat

× .