Skip to content

Wil je weten of ik jou kan helpen? Boek een vrijblijvende Godfidencecall

Over mij

“I believe in one thing, that only a life lived for others is a life worth living.”

– Albert Einstein –

Over mij

Mijn naam is Naomi Appelhof, ik ben in 2000 getrouwd met Mark en samen hebben wij 3 geweldige kinderen. Ik ben gek op tuinieren en planten en ik hou van wandelen in de natuur.

Mijn achtergrond

Ik kom uit een gebroken gezin, waardoor ik diepe dalen heb gekend. Ik kampte met minderwaardigheidsgevoelens en voelde mij afgewezen en wist niet wie ik was, ook als christen. God heeft een diep werk gedaan in mij, ik heb geleerd dat je goede keuzes kunt maken waardoor het verleden niet je toekomst hoeft te bepalen. 

Altijd kijken naar mogelijkheden

Sinds 2004 werk ik in de hulpverlening,  heb ik gewerkt met dak- en thuislozen, mensen met drugsverslaving en psychiatrische problematiek. Hierdoor heb ik te maken gehad met een variëteit aan complexe problematiek. Toch blijf ik altijd kijken naar mogelijkheden. De laatste 8 jaar heb ik leidinggegeven aan verschillende teams. Hier heb ik mijn coachingskills aangescherpt en vond ik het uitdagend om mensen in hun kracht te zetten.

Commerciele fotografie

Vrouwen begeleiden naar herstel

In mijn kerk, waar ik al meer dan 30 jaar deel van ben, ben ik betrokken geweest in werken met vrouwen en geef ik samen met mijn man (voor) huwelijkse begeleiding. Daarnaast vind ik het leuk om workshops/trainingen of spreekbeurten te geven.  Met als focus vrouwen begeleiden naar herstel of het leren omgaan met de uitdagingen in het leven.

Mijn deskundigheid

Ik heb Sociaal pedagogische hulpverlening gestudeerd en een Post HBO Management in de zorg. Ik ben verbonden met het CPC, waar ik een opleiding Pastorale counseling heb afgerond. Om mijn deskundigheid te bevorderen ben ik aangesloten bij een intervisiewerkgroep en volg ik cursussen/trainingen. Momenteel studeer ik aan het Evangelisch college en volg ik de sprekersroute. 

Geloof

Ik werk en onderneem vanuit Bijbelse principes, omdat dit voor mij waarheid is. De liefde die ik heb voor God wil ik ook delen met jou en met anderen. 

Doelgericht

Praatjes vullen geen gaatjes. Uiteindelijk wil je iets bereiken en gaan we concreet aan de slag, om dat te bereiken. Ik houd dat doel voor ogen en werk daarnaar toe. 

Authenticiteit

What you see is what you get. Ik ben open en transparant en blijf dicht bij mijzelf. 

Betrokken

Luisteren, er zijn, meeleven, jou zien en van betekenis zijn, dat betekent betrokkenheid voor mij. 

Commerciele fotografie

Waarom Imago Dei Counseling? 

Door de gebrokenheid in ons leven als gevolg van de zonde is het beeld beschadigd. Alsof je door een kapotte spiegel kijkt. Je kan dit ervaren in je eigen leven, in je relaties en in de maatschappij. Soms is er gewoon veel pijn en lijkt het uitzichtloos. Er is hoop!

Groeien naar Gods beeld

Doordat wij leren over Hem en wat er in Zijn woord staat toepassen in ons leven, veranderen wij. We mogen groeien naar Gods beeld. ‘Imago Dei’ betekent in het latijn ‘beeld van God’.  Het logo bevat een vingerafdruk, dat symboliseert niet alleen ons uniek zijn als mens, maar ook dat wij onze identiteit aan God mogen ontlenen. Wij mensen zijn zeer kostbaar en waardevol voor God.

Bloei op elk gebied in jouw leven

Ik wil jou bemoedigen, versterken en inspireren.  Zodat je tot volle bloei komt op elk gebied van jouw leven.  Het woord van God is onze leidraad en de verlangens die Hij in jouw hart heeft geplaatst.  Samen met jou werken we aan een leven van rust en vertrouwen zodat je in balans bent met God, jezelf en jouw omgeving.  

Weet wie jij bent

Je weet wie jij bent in Christus! Dit komt tot uiting doordat je gaat ontdekken wie God is, wat Hij jou gegeven heeft en hoe jij dit mag inzetten in de wereld en Hem daarmee mag eren. Is dat niet geweldig!

Mijn verlangen voor jou 

We vragen God dat Hij jullie veel wijsheid en geestelijk inzicht zal geven. Want daardoor zullen jullie duidelijk kunnen weten wat zijn wil is. Dan kunnen jullie leven zoals Hij het wil en Hem blij maken met alles wat jullie doen. Dan zullen jullie goede resultaten hebben van alle goede dingen die jullie doen. En ook zullen God steeds beter leren kennen. En zullen jullie vol worden van zijn hemelse kracht. Door die kracht zullen jullie kunnen volhouden en alles met blijdschap kunnen verdragen.
(Kol 1: 9-12)

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× .