Over mij

Mijn naam is Naomi Appelhof-Tam, ik ben 43 jaar, 20 jaar getrouwd en moeder van 3 geweldige tieners (al voelt dat niet altijd zo 😊) Ik ben gek op tuinieren en planten. Daarnaast houd ik van wandelen in de natuur met mijn man.

Mijn achtergrond

Iets over mijn achtergrond, ik kom uit een gebroken gezin, waardoor ik diepe dalen heb gekend. Maar ik heb geleerd dat je goede keuzes kunt maken waardoor het verleden niet je toekomst hoeft te bepalen. 

Hulpverlening en management

In de 17 jaar dat ik werkzaam ben in de hulpverlening heb ik gewerkt met dak- en thuislozen, mensen met drugsverslaving en psychiatrische problematiek.  De laatste 8 jaar heb ik hierin een leidinggevende functie. Hierdoor heb ik te maken gehad met een variëteit aan problematiek.

Vrouwen begeleiden naar herstel

Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn, hoop te bieden en waarde toe te voegen, omdat jij er mag zijn! In mijn kerk, waar ik al meer dan 20 jaar deel van ben, ben ik betrokken in het vrouwenleiderschapteam, (huwelijks) pastoraat en het geven van workshops/trainingen of spreekbeurten.  Met als focus vrouwen begeleiden naar herstel of het leren omgaan met de uitdagingen in het leven.

Mijn deskundigheid

Ik heb Sociaal pedagogische hulpverlening gestudeerd en een Post HBO Management in de zorg. Ik ben verbonden met het CPC, waar ik een opleiding Pastorale counseling heb afgerond. Verder maak ik deel uit van het Total Balancenetwerk voor christencoaches. En om mijn deskundigheid te bevorderen ben ik aangesloten bij een intervisiewerkgroep en volg ik supervisie.

Betekenis Imago Dei

‘Imago Dei’ betekent in het latijn ‘beeld van God’.  Het logo bevat een vingerafdruk, dat symboliseert niet alleen ons uniek zijn als mens, maar ook dat wij onze identiteit aan God mogen ontlenen. Wij mensen zijn zeer kostbaar en waardevol voor God.

Groeien naar Gods beeld

Door de gebrokenheid in ons leven als gevolg van de zonde is het beeld beschadigd. Alsof je door een kapotte spiegel kijkt. Je kan dit ervaren in je eigen leven, in je relaties en in de maatschappij. Soms is er gewoon veel pijn en lijkt het uitzichtloos. Er is hoop!

Doordat wij leren over Hem en wat er in Zijn woord staat toepassen in ons leven, veranderen wij. We mogen groeien naar Gods beeld.

Missie 

Ik wil jou bemoedigen, versterken en inspireren.  Zodat je tot volle bloei komt op elk gebied van jouw leven.  Het woord van God is onze leidraad en de verlangens die Hij in jouw hart heeft geplaatst.  Samen met jou werken we aan een leven van rust en vertrouwen zodat je in balans bent met God, jezelf en jouw omgeving.  

Visie 

Je weet wie jij bent in Christus! Dit komt tot uiting doordat je gaat ontdekken wie God is, wat Hij jou gegeven heeft en hoe jij dit mag inzetten in de wereld en Hem daarmee mag eren.   

Mijn gebed 

We vragen God dat Hij jullie veel wijsheid en geestelijk inzicht zal geven. Want daardoor zullen jullie duidelijk kunnen weten wat zijn wil is. Dan kunnen jullie leven zoals Hij het wil en Hem blij maken met alles wat jullie doen. Dan zullen jullie goede resultaten hebben van alle goede dingen die jullie doen. En ook zullen God steeds beter leren kennen. En zullen jullie vol worden van zijn hemelse kracht. Door die kracht zullen jullie kunnen volhouden en alles met blijdschap kunnen verdragen.
(Kol 1: 9-12)

Kernwaarden

Vanuit mijn geloof in God wil ik mensen liefhebben, dit maakt dat ik betrokken ben bij jou en de mensen om mij heen. Ik vind authenticiteit belangrijk, dat maakt dat ik dicht bij mezelf blijf. What you see is what you get! Verder ben ik doelgericht, ik wil het maximale halen uit het leven.

×

Powered by WhatsApp Chat

× .