Skip to content

Wil je weten of ik jou kan helpen? Boek een vrijblijvende Godfidencecall

Je verlangt naar innerlijke rust en vrijheid.

Ben je klaar voor een transformatie?

Problemen gaan niet weg door erover te praten…

 

Je voelt je misschien wel opgelucht en begrepen, maar laten we eerlijk zijn, vaak is er meer voor nodig dan alleen een goed gesprek. Je mist handvatten om met de situatie om te gaan en weet niet welke stap je moet nemen. Die worsteling met die minderwaardigheidsgevoelens, onzekerheid, negatieve gedachten en emoties breekt je op. Je loopt nog steeds tegen zaken van het verleden aan en je relatie met God, tja ook dat is nu een worsteling.  

 

Laat mij jou helpen die uitgang te vinden…..

 
Ik beloof je geen ‘quick fix’, want de situatie waar je nu in zit is ook niet over één nacht ijs gegaan. Het kost tijd om afscheid te nemen van overtuigingen, gedachtenpatronen, het verwerken van je verleden en emoties. En om jezelf te zien zoals Christus jou ziet. 
Als je echt in de vrijheid wilt wandelen die God voor je heeft, zal je zelf ook bepaalde stappen moeten zetten.
Mijn belofte aan jou is dat ik met Gods hulp en mijn no-nonsense mentaliteit je helpt te breken met patronen en gedachten. 
Ik sta een jaar lang naast jou als pastorale counselor en coach zodat je groeit identiteit en wandelt in je door God gegeven autoriteit. 
 
 

Waarom werken met mij?

Als je echt verandering wil in je leven, begint het met het nemen van verantwoordelijkheid. Pas toen ik mijzelf niet meer als slachtoffer ging zien en de keuze maakte om stappen te nemen in lijn met Gods wil, kwam er verandering in mijn leven. Geloof mij, ik praat niet uit een boekje, ik ben de levende getuigenis ‘that you can fly’. 

Dat gun ik jou ook! Ik geloof dat je niet zomaar op aarde bent. God heeft jou bedoeld! 

Ik ben doortastend, betrokken, en soms geef ik je een liefdevolle schop onder je kont. 

Lees meer over mij

Commerciele fotografie

 

Gaande het coachingstraject zag ik hoe mijn zelfbeeld veranderde, hoe mijn omgang met anderen veranderde, hoe het beter ging in mijn huwelijk, enz. Ik begon weer te bloeien. Steeds beter begon ik te begrijpen wie God mij gemaakt heeft en hoe ik dat kan omarmen en daarin kon gaan wandelen. We bespraken mijn slechte gewoontes, gedachten, onzekerheden en twijfels over mezelf en bekeken ze vanuit God’s Woord. Dat heeft mij ontzettend goed geholpen om te gaan transformeren en uiteindelijk te gaan bloeien. Ik zorg nu veel beter voor mezelf, geef mijn grenzen aan en bewaak ze, ik houd van de persoon die God mij gemaakt heeft en kan daar doelgericht steeds meer in groeien.

Lieve groetjes,

– Meredith-

Price is what you pay, value is what you get

Jaarprogramma
(oude versie – verborgen)

Van onzekerheid naar een krachtige identiteit

Wat krijg je allemaal?
 
 • 15  1-op-1 sessies met mij, van 60 min, online of in de praktijk. Geloof mij, we gaan diep! Transformatie is niet blijven aan de oppervlakte. Verwerk je verleden, waar sta je nu en waar wil je naartoe.
 • Aanvullend 2 x 30 min nazorgsessies, om te zorgen dat wat je hebt geleerd je ook blijft toepassen, ook als het moeilijk is, I’ve got your back!
 • Onlineprogramma met 15 videolessen en werkopdrachten die bestaan uit 5 modules ‘must haves’ voor een krachtige identiteit.
 • Gratis deelname aan masterclasses over essentieële thema’s, zoals van hoofd naar hart, omgaan met emoties, gedrag, identiteit, gedachten.
 • Wekelijkse emailondersteuning
 • DISC analyse, zo krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen
 • Drijfverenanalyse, ontdek wat je belangrijk vindt in het leven en jou in beweging brengt

12 maanden lang krijg jij intensieve begeleiding om te gaan staan in je identiteit zodat jij kan gaan wandelen in hetgeen God van jou vraagt. En leeft vanuit innerlijke rust en vrijheid.

 

Jaarprogramma

Van onzekerheid naar een krachtige identiteit

Wat houdt het in?
 
 • 15  1-op-1 sessies met mij, van 60 min, online of in de praktijk. Geloof mij, we gaan diep! Transformatie is niet blijven aan de oppervlakte. 
 • Aanvullend 2 x 30 min online nazorgsessies, om te zorgen dat wat je hebt geleerd je ook blijft toepassen, ook als het moeilijk is, I’ve got your back!
 • Online-academy met 5 modules, dit bevat 13 videolessen, werkopdrachten. Vergroot je kennis, groei in intimiteit en identiteit en autoriteit. 
 • Bonus masterclasses over essentieële thema’s, zoals trauma, identiteit, omgaan met emoties, gedrag, gedachten in samenwerking met christelijke psycholoog
 • Wekelijkse emailondersteuning

12 maanden lang krijg jij de begeleiding die nodig is om te gaan staan in je identiteit. Zodat jij kan gaan wandelen in hetgeen God van jou vraagt. En leeft vanuit innerlijke rust en vrijheid.

Wanneer is het voor jou:

 • Gods wil doen is voor jou heel belangrijk
 • Als je het zat bent om zo verder te gaan
 • Je verlangt naar Gods plan voor je leven

Wanneer is het niks voor jou:

 • Gods wil is niet belangrijk voor je
 • Als je op zoek bent naar een ‘quick fix’
 • Als je niet bereid bent om te veranderen

Wat levert samenwerking met mij jou op?

Je krijgt verdieping in je relatie met God doordat je groeit in gebed, het lezen en toepassen van het Woord van God.
Voor eens en altijd je verleden verwerkt, zodat het je niet langer achtervolgt;
Je krijgt inzicht in wie jij bent, waarin God jou uniek heeft gemaakt;
Je hebt inzicht in jouw passie(s) en dromen en weet wat ervoor nodig is om dit te realisteren;
Je gaat je focussen op die dingen die voor jou belangrijk zijn. Je hebt rust en je leeft vanuit vrijheid. 
Praktische handvatten voor de dagelijkse praktijk, zodat je weet wat jij kunt doen wanneer je door een storm gaat
Je weet om te gaan met je emoties en je gedachten en laat je leiden door de Heilige Geest
Innerlijke rust en vrijheid

Do I need to say more Ja dit wil ik!

Nu wil je zeker weten, ‘nou als het dit allemaal oplevert. 

Wat is dan de investering die ik maak?

Wat denk je dat betekent als jij in je identiteit staat en je niet meer omver laat blazen door het leven. Priceless toch? De investering voor het jaarprogramma is:

3150 euro*

Bij betaling in één keer, betaling in termijnen is mogelijk

 

 

 

“Toen ik bij Naomi binnenkwam voelde ik dat ik een plafond had bereikt en vastzat in mijn leven. Maar eigenlijk zat ik vooral vast in mezelf. Ik was bezig met mijn innerlijke genezing, maar ondanks dat ik zelf een aantal stappen had gemaakt, had ik toch iemand nodig die mij erbij zou helpen. Ik voelde me niet lekker in m’n vel, ik was heel streng voor mezelf en ondanks alle dingen die ik had bereikt focuste ik alleen op de dingen die ik nog niet had bereikt. Voor het traject had ik moeite met mijn ware emoties te uiten en uit te leggen. Ik had moeite met grenzen stellen en voelde een zware last op mijn schouders. Na ongeveer een maand en intensief bezig geweest te zijn met mijn verleden, voelde ik dat er een last van mijn schouders waren gegaan. Ik begon weer te geloven in de toekomst en voelde me gelukkiger.

Ik vond het heel prettig om met Naomi samen te werken. Ze weet begrip te tonen, ze laat je jezelf uiten en stuurt je waar nodig is. Tijdens de wat moeilijkere sessies bood ze me altijd aan om even te stoppen en samen te bidden. Ik vond het fijn dat het Christelijke altijd terugkwam en de basis het woord van God was.

Ik raad het 100% aan om een traject te volgen bij Naomi. Het zal emotioneel intensief zijn, maar het is zeer zeker de moeite waard.”

– Ursula- 

 

“Toen ik me aanmeldde bij Naomi had ik al lange tijd gezocht naar een passend persoon die in mijn leven mee zou willen kijken. Ik worstelde met onverwerkt verdriet en rouw, kwam moeizaam in contact met mijn emoties of werd er juist door overspoeld, had last van gevoelens en gedachten van zelfverwerping en daardoor moeite om mijn grenzen te bewaken en niet te gaan pleasen. Ik verlangde naar een stabieler gevoelsleven, maar vooral ook naar het leren leven uit mijn identiteit in Christus en het niet alleen maar weten.

Ruim een half jaar later kan ik echt zeggen dat het me enorm gevormd heeft. Het nam plaats in een voor mij pittige periode, maar ondanks dat heb ik echt geleerd hoger te zien dan de omstandigheden, mezelf meer te uiten en ruimte te geven voor gedachten en gevoelens. Maar vooral is mijn fundament in Christus verstevigd. De noodzaak om telkens weer bij Hem uit te komen, om mijn waarde niet uit mezelf of anderen te halen maar alleen uit Hem, kwam telkens terug. Dit zal nog wel een weg van vallen en opstaan zijn. 

Maar mijn traject bij Naomi heeft mijn ogen weer gericht op waar het echt om gaat; het leven tot Gods eer, in Gods goedkeuring en met Zijn genade die genoeg is voor elke dag.”

– Anne –

 

“Ik ben krachtiger geworden in de die ik ben en mijn waarde als dochter van de allerhoogste. Een vrouw die minder erkenning en acceptatie van anderen nodig heeft om goed in haar vel te zitten. 

Ik had veel negatieve gedachten, onzekerheid, twijfelen aan mezelf en mijn eigen waarde, niet voldoende weten wie ik ben in Christus. Soms voelde ik mij ook somber en minderwaardig. Een andere zuster had een traject gevolgd en een review geschreven, ik benaderde haar en zij had een goede ervaring. Een niet christelijke coach zou sommige thema’s misschien niet helemaal begrijpen en of de juiste basis in leggen in de begeleiding vanuit het geloof/christendom. Maar vooral de begeleiding vanuit het Christelijke geloof was een grote meerwaarde.

Ik heb geleerd om God voorop te zetten en Hem in de (levens) gebieden waar ik twijfel en of angst ervaar Hem meer toelaten.

De samenwerking was warm, prettig en soms confronterend maar dat was nodig.

Het meest waardevol vond ik te ontdekken, wie ben ik in Christus, mijn waarde neemt niet af door mijn omstandigheden ervaringen en of diepe wonden. Kan ik de ”oude mens” voldoende afleggen, zodat ik meer als ”’nieuwe mens” kan leven? Ik ben krachtiger geworden in de die ik ben en mijn waarde als dochter van de allerhoogste. Een vrouw die minder erkenning en acceptatie van anderen nodig heeft om goed in haar vel te zitten

Er is ook inzicht ontstaan in de aanpak van de wortels van bepaalde blokkades. Openstellen voor het opruimproces van de Heer/onze God, voelt als zeer kwetsbaar, maar zal uiteindelijk leiden naar de ”nieuwe” mens.”

Ben jij de volgende
die mij blij berichten stuurt met je mooie resultaten?

review1a
review1b
review1c

FAQ

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over mijn diensten.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× .