Skip to content

Wil je weten of ik jou kan helpen? Boek een vrijblijvende Godfidencecall

This is your story……

Jij wilt graag verandering, want zoals het nu gaat wil je niet verder. Je blijft vastlopen, je denkt nog regelmatig aan het verleden en dat doet pijn. Je emoties en gedachten gaan alle kanten op, je weet dat God het anders wilt, maar je ziet even niet in hoe. Je bent jezelf kwijt, je relatie met God staat op een laag pitje. Let’s change your story….
 

Wil je stappen in de vrijheid die God voor je heeft?

Laat mij jou helpen in dit proces! 

Pastorale counseling - Imago Dei Counseling

Krijg innerlijke rust en vrijheid

Het transformatieve 1:1 traject waar we met Bijbelse counseling af rekenen met je innerlijke onrust door het verleden op te ruimen zodat je sterk en zelfverzekerd Gods plan voor je leven mag volgen.

zwarte vrouw, christen, contact

Leven vanuit je identiteit

Het groepsprogramma waar je van onzekere gevoelens en negatieve gedachten, naar het weten én handelen dat je geliefd en waardevol bent in Christus gaat.

Spreken - Imago Dei Counseling

Weg met onzekerheid

Is een jaartraject of het groepsprogramma voor jou nu nog een stap te ver, I got you, ook aan de krappe beurs heb ik gedacht. Ga zelf aan de slag en neem stappen om steviger te staan in je identiteit in Christus.

Kan je geen keuze maken?

Twijfel je over wat het beste bij jou past?

In een telefonisch gesprek van max. 45 minuten maken we kennis en bespreken wij wat er nodig is dat jij sterk kan staan in je identiteit en wandelt in vrijheid.

Mijn naam is Naomi Appelhof. Al ruim twee decennia bied ik ondersteuning aan vrouwen die tegen diverse uitdagingen aanlopen in hun leven. Het is  mijn missie om je te helpen leven vanuit je identiteit in Christus. 

Samen gaan we op zoek naar de kern van de problemen die je ervaart. We onderzoeken wat nodig is om jou weer te laten bloeien en ik help jou met het zetten van de stappen, zodat je weer vanuit Gods kracht mag gaan leven op elk gebied in je leven. 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× .