Heb jij goede voornemens?

Hoi lady,

Zoals je misschien hebt gelezen op mijn social media, heb ik in december een periode van rust en stilte genomen. Even geen social media, maar tijd nemen om te reflecteren en vooruit te blikken en om meer tijd in gebed en het Woord te zijn.

Van die stilte is niet heel veel van gekomen 😅
Maar het was wel fijn om de tijd te nemen om te reflecteren. Heb jij dat ook gedaan?

Het was goed om stil te staan bij 2021. Veel om dankbaar voor te zijn, ondanks de uitdagingen van het leven, wat soms ook pijn en verdriet met zich meebrengt. Wat ik verwachtte was inzicht in hoe ik 2022 kon invullen en waar op te focussen. Maar God geeft altijd iets extra’s. Hij werkt van binnen naar buiten. Dus eerst de binnenkant, dan komt het met de buitenkant ook wel goed. Hij liet mij namelijk zien wat ik niet nodig heb in mijn leven en afscheid van moet nemen. Ja moet!

Want sommige dingen verhinderen je wandel met God. Het behoort niet in het leven van een dochter van God. Daar representeer je je Hemelse Vader niet mee.

Ik wil iets met jou delen waar God mij van overtuigde🥁. Ik heb ook mijn ‘issues’😅.
Hij had het al vaker gezegd, maar ik vond dat ik het recht had om dat te doen want anders luister je niet.

Voel je het al aankomen?
Als ik 2 of 3 keer iets heb gezegd tegen mijn kinderen en de boodschap komt niet aan, dan ga ik schreeuwen😬.

Het begint met een irritatie (onderdrukte boosheid) want ik denk iets over hun gedrag (ik heb dit niet getoetst, maar vul hun gedrag in) en mijn conclusie is dat je mij niet serieus neemt 😠.

Dan ga ik laten zien dat ik heel serieus ben en mijn stem verheffen. Die stappen ervoor gebeuren onbewust.Anyway, meestal zijn ze weinig onder de indruk van het verheffen van mijn stem. Ze vragen me zelfs ‘mama, waarom schreeuw je, ik sta voor je’ 😤. Maar dat is het punt niet. God wil dat ik hiermee stop. Ik lijk niet op Hem als ik dit doe en het effect op mijn kids is ook niet positief.

Waarom deel ik dit? Ik deel dit met jou omdat ik benieuwd ben of jij ook herkent dat er dingen in je leven zijn die je moet achterlaten.
·        Dingen waarin je niet lijkt op je Hemelse Vader;

·        Dingen die jouw relatie met God en met andere mensen verhinderen;

·        Dingen waardoor je nog steeds vasthoudt aan oude patronen;

·        Dingen die jou verhinderen om in het nieuwe te stappen wat God voor jou heeft.

Ik vind dit een prachtige vers uit de Bijbel die daarover gaat:

Hebreeën 12:1-2 Welnu dan, laten ook wij, nu wij door zo’n menigte van getuigen omringd worden, afleggen alle last en de zonde, die ons zo gemakkelijk verstrikt. En laten wij met volharding de wedloop lopen die voor ons ligt, terwijl wij het oog gericht houden op Jezus, de Leidsman en Voleinder van het geloof. Hij heeft om de vreugde die Hem in het vooruitzicht was gesteld, het kruis verdragen en de schande veracht en zit nu aan de rechterhand van de troon van God.

Ik zou het super vinden als je één ding met mij deelt wat jij wilt achterlaten, door mij een mail te sturen.

Heb je hulp nodig om dingen af te leggen, zodat je in vrijheid kan wandelen?

Boek dan een gratis coachingsgesprek.