Skip to content

Wil je weten of ik jou kan helpen? Boek een vrijblijvende Godfidencecall

3 Comments

 1. Christel
  14 februari 2022 @ 09:50

  Wat een verademing, deze wijze woorden van jou! Tot op heden heb ik zo’n vriendschap nog niet gevonden na onze verhuizing van 5 jaar geleden. Ik begon erg aan mijzelf te twijfelen en vroeg me af of een dergelijk verlangen in vriendschap zoals jij het beschrijft niet arrogant oid was. Jou blog nu is als olie op de wond en geeft me een boost om te blijven bidden en niet met minder genoegen te nemen. Tuurlijk sta ik klaar voor mensen om me heen en is er contact, dat bedoel ik niet. Maar die échte vriendschap waarin je elkaars hart mag zien en elkaar kunt en wilt schuren….het wordt steeds zeldzamer, maar is écht de moeite waard en broodnodig! Dankjewel voor je geweldige blog. En jij ook een happy galentine, met jouw bijzondere vriendinnen!

  • Naomi Appelhof
   14 februari 2022 @ 10:17

   Lieve Christel, Wat fijn dat het als olie op de wond is en aanzet tot volharding om te blijven bidden. Ik geloof echt dat God hierin wilt voorzien. Zelfs Jezus had goede vrienden en ik vind het ook altijd zo mooi hoe David en Jonathan verbonden waren aan elkaar. Zoals jij het ook omschrijft elkaars hart inzien. God kent het verlangen van jouw hart en weet precies wat je nodig hebt. Zit je ook in een omgeving waar je vrouwen kan ontmoeten?

 2. Christel
  14 februari 2022 @ 16:40

  Wat een mooie voorbeelden, Jezus en David + Jonathan! Die getuigden idd ook allemaal van die diepe vriendschap.
  We wonen nu in een omgeving waar het uiten van gevoelens lastiger wordt gevonden dan in het westen, waar we eerst woonden. Dat maakt dieper contact echt lastiger. Wat ook niet meehelpt is dat ik veel ziek ben geweest de afgelopen 4 jaren, plus alle lockdown- en afstandsperioden natuurlijk. Dat maakt iets opbouwen ook niet makkelijker. Ik blijf goede hoop houden en ik blijf er ook voor bidden -zeker na jouw woorden. God is een God van relatie, van contact, en Hij wil ook dat wij zo in het leven staan.
  Enne…ik heb één hele goede vriendin in onze oude woonplaats, waar ik heeeel blij mee ben. Wij vieren onze vriendschap regelmatig!
  Gods zegen met je mooie werk – be blessed, zuster!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× .